10 (Budget) Zomer Anti-vervelingtips

Zo wat een titel. :p
Vandaag heb ik 10 anti-vervelingtips voor jullie om deze zomer mee door te komen. En ze zijn ook nog eens allemaal budget! Laten we maar snel beginnen!

large
1. Zelf ijs maken.
Ga naar de supermarkt en haal daar allemaal ingrediënten om zelf ijs te maken! Zo moeilijk is dat niet. Je kan simpele waterijsjes maken, maar je kan natuurlijk ook van die heerlijke romige ijsjes maken. Geen idee hoe? >Hier een linkje hoe dat moet.

2. Toerist uithangen.
Pak je fotocamera uit de kast en ga naar buiten. Ga de toerist uithangen in je eigen stad! Fietsen naar allemaal plekjes waar je niet vaak komt. En lekker foto’s maken. Zo heb jij straks weer genoeg foto’s voor je Instagram.

3. Naar het strand.
Wat kun je met dat warme weer nou beter doen dan naar het strand?! Lekker op een handdoek aan zee liggen en zwemmen. Zo is je dag weer snel voorbij.

Perfect-Places3
4. Picknicken.
Ga gezellig met je vrienden picknicken! Bel/app ze en laat ze allemaal wat meenemen. Zo ben je helemaal niet veel kwijt aan geld, maar heb je toch een kleed vol met lekkere dingen.

5. Kamer Make-Over
Geef je kamer een make-over. Geef (als het kan) je kamer een andere indeling qua meubels. En ga naar de Action om daar allemaal leuke decoratie spulletjes te kopen. ZO kan je je kamer weer helemaal opnieuw stijlen.

6. Opruimen en Verkopen.
Het klinkt misschien saai, maar ga je kamer opruimen! Als je je kamer opruimt kom je vast dingen tegen die je eigenlijk niet meer nodig hebt. De bruikbare spullen kun je fotograferen en op Marktplaats zetten. Zo verdien je ook nog eens geld!

7. Reorganize je MakeUp Stash.
Trek al je makeup uit de la en ga het opnieuw indelen. Bij de Ikea heb je hele handige bakken om je makeup in op te bergen. Daar ben je wel even mee bezig. En voor je het weet is de dag alweer voorbij. Check hier het artikel over hoe ik mijn MakeUp stash opnieuw indeel.

tumblr_nby9t5LxnY1tf3hnto1_500
8. Meidenmiddag.
Bel je vriendinnen op voor een meidenmiddag. Gezellig met z’n alle maskers opdoen, films kijken en elkaar een manicure geven.

9. DIY’s
Ga opzoek naar DIY’s op Youtube en Pinterest. Er zijn altijd wel leuke DIY’s te vinden. EN deze zijn dan natuurlijk ook leuk om na te maken.

10. Begin een blog.
Wat doe ik nou in de zomer? Nou bloggen. Dus begin een blog. En als je er na de vakantie geen tijd meer hebt kan je gewoon weer stoppen en als je weer tijd hebt beginnen. Je bent met bloggen altijd wel bezig. Artikels verzinnen, fotograferen, foto’s bewerken en schrijven.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s