10 Beauty Stuggles In De Herfst

Het is herfst. Dat betekend dat het een moeilijke tijd gaat worden voor alles wat met beauty te maken heeft. Van statisch haar tot uitgelopen makeup. Hierbij heb ik voor jullie 10 beauty struggles in de herfst.

img_3108-107.jpg

1. Donkere lipstick
Het is herfst. En ja, dan wil je graag donkere lipstick dragen. Maar dat is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. Om je lipstick helemaal perfect te krijgen ben je wel even bezig. Je hoeft nog geen millimeter over de rand van je lippen heen te gaan of het lijkt net dat je enorm bent uitgeschoten.

2. Droge huid
In de zomer glijd de makeup van je huid omdat je huid dan zo vettig is. En in de herfst is je huid zo droog als maar kan. Dus dat wordt veel smeren met bodylotion en crèmes.

3. Blut door het kopen van al die crèmes
Doordat je huid zo droog is en je moet blijven smeren met die crèmes en bodylotion moet je steeds weer nieuwe kopen omdat ze zo snel opgaan. En ja de herfst en winter duurt wel even. Dus je geld is er zo doorheen.

statisch-haar-600x369

4. Statisch haar
Je kent het vast wel. In de zomer kan je niks met je haar omdat het snel vettig wordt en heel plat is, en in de herfst is het enorm statisch. Dan denk je na al die producten in je haar te hebben gedaan dat het weg is, maar nee hoor. Na een uur is je haar weer hartstikke statisch.

5. Niks met je haar kunnen
Doordat je haar zo snel statisch wordt kan je je haar eigenlijk niet gewoon los laten. Dan staat je haar straks helemaal omhoog. Maar ja, een staart is ook niet zo gemakkelijk. Dan steken er allemaal haren uit de staart omhoog. Ugh….

6. Verpest haar door het weer
En als je dan eindelijk na al die tijd een kapsel hebt gevonden voor dat statische haar en je naar buiten gaat wordt het weer helemaal verpest door al die regen en de wind. Voor niks zo lang voor de spiegel gestaan….

7. Lipgloss en wind
Die combinatie gaat nooit goed samen. Dan draag ik zelf eigenlijk nooit lipgloss. Maar als je lipgloss op hebt en je haren los hebt, dan valt het niet meer te redden zodra er een windvlaag voor bij komt. Een grote plakzooi.

tumblr_ll4d1w6cjF1qetajio1_500_large.jpg

8. Overal mascara
Je hebt je makeup gedaan en het is tijd om de deur uit te gaan. GOD NO! Regen, regen en nog eens regen. Maar goed, je moet weg. Dus je pakt je paraplu en gaat de deur uit. Maar helaas red die paraplu je mascara niet. Die zit overal…

9. Donker
Ja het is najaar, dus ‘s ochtend is het niet meer licht. Maar je wil makeup op doen, dus doe je het maar met het licht van de lamp. Maar kunstlicht is geen daglicht, dus je makeup lijkt altijd anders. En als het dan licht wordt zie je dat je makeup toch ineens heel anders zit als dat je dacht. Oeps!!

10. Lichte huid
In de zomer kleur je lekker bij. Maar dan is het herfst en word je huid gewoon bijna wit. Geen 1 kleur foundation past meer bij je huid. Help!!

tumblr_matlweZIhM1re3mpwo1_500_large_1442258866.jpg

Dit waren alweer de 10 beauty struggles in de herfst. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Xx

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s