6x Gezellige Lunchplekjes | Groningen

Op 1 ding ben ik echt gek! Dat is winkelen. Het liefst winkel ik de hele dag door. Maar ja, je moet tussendoor ook wat eten. Dat kan nog wel eens een probleempje zijn als je in een vreemde stad bent Je weet helemaal  niet wat daar is. Dus vandaag heb ik voor jullie 6 gezellige lunchplekjes in Groningen.

wadapartja-terras-00b17.jpg
Wadapartja >Gedempte Zuiderdiep 39-41, Groningen

Bij Wadapartja kan je terecht voor heerlijke broodjes en salades, maar ook voor een kop koffie en heerlijke huisgemaakte taart. Het interieur is druk, maar gezellig. Je moet hier wel echt van houden.

uurwerker_groningen.jpg
Uurwerker > Uurwerkersplein 1, Groningen

De Uurwerker is de ontmoetingsplek in Groningen voor studenten, zzp-ers, creatieven etc. Van een kop koffie in de ochtend tot een biertje aan het eind van de werkdag. 7 dagen in de week geopend en genoeg plek om te kunnen werken, overleggen, chillen etc.

bagels and beans.png
Bagels & Beans > Zwanestraat 30, Groningen

Wie kent Bagels & Beans nou niet?! Dit is echt mijn favoriete lunchplekje. Vriendelijk personeel en een gezellig interieur. Natuurlijk mogen de heerlijke bagels ook niet ontbreken!

DSC00463.jpg
Pure Frozen > Vismarkt 10, Groningen

Oké, dit is niet echt een lunch plek, maar hij kon echt niet ontbreken in dit lijstje. Bij Pure Frozen kan je terecht voor frozen yohgurt, donuts, heerlijke verse sapjes en nog veel meer.

2865108461.jpg
Bakkerij Blanche > Brugstraat 28, Groningen

Als je gek bent van mooi, licht en tumblrinspired interieur, moet je zeker hier gaan eten. Als je de buitenkant ziet denk je vast, oh dit is niet veel bijzonders. Maar achterin is het lunchgedeelte en dat is zo mooi ingericht. Naast het geweldige interieur moet je hier natuurlijk ook zeker heen voor de heerlijke broodjes.

pastafabriek
Pastafabriek > Stoeldraaierstraat 25, Groningen

Dit is echt mijn favoriete plekje om ‘s avonds te eten, maar je kunt hier al vanaf 12.00 terecht. Het gaat hier wel net even anders als bij andere lunchplekjes. Er komt hier niemand aan je tafel. Je krijgt bij binnenkomst een kaartje, dat kaartje neem je mee als je iets gaat bestellen. De kok zet dan dat gene dat je hebt besteld op het kaartje. Dat kaartje lever je in zodra je gaat afrekenen. Je moet het even door hebben. Maar het eten is echt heerlijk. Je kunt er terecht voor onder andere pizza’s en pasta’s.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s